Samsung NZ64H37070K
Samsung NZ64H37070K

Samsung NZ64H37070K

Κωδικός Προϊόντος: 14537056
Χρώμα
Μαύρο
368,50 €
Παράδοση έως 30 ημέρες
Αναλυτική Παρουσίαση

Aυτόματος και εύκολος έλεγχος θερμοκρασίας

Απολαύστε έναν πολύ πιο εύκολο τρόπο μαγειρέματος με τη σωστή θερμοκρασία. Ο χειρισμός αφής με ολίσθηση επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο των θερμοκρασιών μαγειρέματος. Απλά σύρετε το δάχτυλό σας στην οθόνη αφής LED για να ρυθμίσετε το επίπεδο θερμότητας με μία εύκολη κίνηση. Και το επιπλέον πλάτος του σημαίνει ότι μπορείτε να είστε ακριβείς με τις ρυθμίσεις.

Αυτόματη απενεργοποίηση ζώνης μαγειρέματος

Απενεργοποιεί αυτόματα οποιαδήποτε ζώνη μαγειρέματος αν σκεύη έχουν μείνει και μαγειρεύονται για πάρα πολύ ώρα ή δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη λειτουργία μετά από ορισμένο χρόνο. Έτσι, όταν είστε απασχολημένοι με φίλους και συγγενείς, υπάρχει μικρή πιθανότητα δαπανηρών ή επικίνδυνων ατυχημάτων.

Προστασία για τα παιδιά

Το κλείδωμα ασφαλείας παιδιών εμποδίζει τα παιδιά από το να ενεργοποιήσουν την εστία. Με ένα απλό άγγιγμα, ο πίνακας ελέγχου μπορεί να κλειδωθεί πλήρως, αποτρέποντας την ενεργοποίηση της εστίας κατά λάθος ή σκόπιμα - ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο να καούν τα μικρά χεράκια.

Αυτόματος ανιχνευτής σκεύους

Όταν ένα σκεύος ή τηγάνι τοποθετείται στο κέντρο μιας ζώνης μαγειρέματος, η λειτουργία αυτή ανιχνεύει αμέσως αν η διάμετρος και το μέγεθος είναι κατάλληλα για τη συγκεκριμένη ζώνη. Εάν καλύπτουν λιγότερο από το 60 τοις εκατό της ζώνης, σας ειδοποιεί με ένα μήνυμα να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά μαγειρικά σκεύη.

Αυτόνομη λειτουργία

Η λειτουργία της είναι αυτόνομη, δηλαδή μπορεί να λειτουργήσει μόνη της χωρίς την ανάγκη για σύνδεση με φούρνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της κουζίνας που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Είναι κατάλληλη για συνδυασμό με φούρνο άνω πάγκου, αφού ο φούρνος μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, ανεξάρτητα από τις εστίες.

Διαστάσεις & ισχύς ζωνών μαγειρέματος:

  • 140mm, 1.25 kW
  • 140mm, 1.5 kW
  • 220mm, 2.35 kW
  • 220mm, 2.6 kW

Χαρακτηριστικά επαγωγικών εστιών

Στις επαγωγικές εστίες, η επιφάνεια μαγειρέματος θερμαίνεται μόνο κάτω από το σκεύος, χρησιμοποιώντας λιγότερη από τη μισή ενέργεια σε σχέση με τις τυπικές εστίες. Το μαγείρεμα σε επαγωγική εστία παρέχει ταχύτερη θέρμανση, βελτιωμένη θερμική απόδοση και πιο ακριβή έλεγχο. Σε σύγκριση με τις συμβατικές ηλεκτρικές εστίες, οι επαγωγικές μπορούν να μειώσουν ακόμα και στο μισό τον χρόνο μαγειρέματος ενώ καταναλώνουν σημαντικά λιγότερη ενέργεια.

Οι επαγωγικές εστίες είναι γνωστές για τον εξαιρετικά εύκολο καθαρισμό, αφού απαιτούν μόνο ένα σκούπισμα με βρεγμένο πανί. Επειδή θερμαίνεται μόνο το σκεύος, σε περίπτωση που χυθεί κάτι στην επιφάνεια της εστίας δεν καίγεται.

Οπτικά η επαγωγική εστία μοιάζει πολύ με την κεραμική, ωστόσο χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητισμό αντί για ηλεκτρισμό. Ακριβώς για αυτό το λόγο, απαιτούνται ειδικά σκεύη που έχουν μαγνητική βάση.

Χαρακτηριστικά
Χρώμα Μαύρο
Αριθμός Εστιών 4
Εστίες Επαγωγικές